Jídelníček NUTRIC BISTRO
Podzim/zima jsou všechna jídla k ohřátí.
20.3. - 26.3. 2023

LowCarb jídelníček - TENTO TÝDEN
Nabídka porcí LowCarb menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
Snídaně: Omeleta se sušenými rajčaty a salátem
Oběd: Hovězí sekaná s anglickou slaninou a brokolicovým pyré
Večeře: Vepřové masové kuličky s omáčkou z pečených paprik s batátovými hranolkami
Úterý
Snídaně: Lívance z krémového sýru
Oběd: Kuřecí prso s hráškovým pyré a bylinkovou zakysanou smetanou s česnekem
Večeře: Vepřové ragú s paprikou a celer. hranolkama
Středa
Snídaně: Brownies s vanilkovou omáčkou a ovocem
Oběd: Řepné špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
Večeře: Krůtí roláda s tuřínovým pyré a smetanou
Čtvrtek
Snídaně: Mandlová kaše s chia, malinami a kokosem
Oběd: Hovězí roštěná s chimichurri a cuketovým salátkem se sušenými rajčátky
Večeře: Batátové placičky s pečenou treskou, bylinkovou majonézou
Pátek
Snídaně: Vejce na hniličko, fazolky se slaninou na ghí, zelenina
Oběd: Vepřová panenka s krémovými žampiony s celerovými hranolkami
Večeře: Kuřecí prso s brokolicí a kokosovou omáčkou a zeleninovými hranolkami
Sobota
Snídaně: Míchaná vejce s chřestem a parmazánem
Oběd: Květákové risotto se špenátovým pestem a piniemi
Večeře: Polévka z pečených rajčat s mozzarelou
Neděle
Snídaně: Míchaná vejce s chřestem a parmazánem
Oběd: Květákové risotto se špenátovým pestem a piniemi
Večeře: Polévka z pečených rajčat s mozzarelou

Paleo jídelníček - TENTO TÝDEN
Nabídka porcí Paleo menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
Snídaně: Omeleta se sušenými rajčaty a salátem
Oběd: Hovězí sekaná s anglickou slaninou a brokolicovým pyré
Večeře: Vepřové masové kuličky s omáčkou z pečených paprik s batátovými hranolkami
Úterý
Snídaně: Lívance z krémového sýru
Oběd: Kuřecí prso s hráškovým pyré a bylinkovou zakysanou smetanou s česnekem
Večeře: Vepřové ragú s paprikou a celer. hranolkama
Středa
Snídaně: Brownies s vanilkovou omáčkou a ovocem
Oběd: Řepné špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
Večeře: Krůtí roláda s tuřínovým pyré a smetanou
Čtvrtek
Snídaně: Mandlová kaše s chia, malinami a kokosem
Oběd: Hovězí roštěná s chimichurri a cuketovým salátkem se sušenými rajčátky
Večeře: Batátové placičky s pečenou treskou, bylinkovou majonézou
Pátek
Snídaně: Vejce na hniličko, fazolky se slaninou na ghí, zelenina
Oběd: Vepřová panenka s krémovými žampiony s celerovými hranolkami
Večeře: Kuřecí prso s brokolicí a kokosovou omáčkou a zeleninovými hranolkami
Sobota
Snídaně: Míchaná vejce s chřestem a parmazánem
Oběd: Květákové risotto se špenátovým pestem a piniemi
Večeře: Polévka z pečených rajčat s mozzarelou
Neděle
Snídaně: Míchaná vejce s chřestem a parmazánem
Oběd: Květákové risotto se špenátovým pestem a piniemi
Večeře: Polévka z pečených rajčat s mozzarelou

Nabídka porcí FIT menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
Snídaně: Omeleta se sušenými rajčaty a salátem, žitný chléb
Oběd: Kari z červené čočky s jasmínovu rýží
Večeře: Vepřové masové kuličky s omáčkou z pečených paprik s batátovými hranolkami
Úterý
Snídaně: Lívance s tvarohem a meruňkami
Oběd: Kuřecí prso s bramborovo hráškovým pyré a bylinkovou zakysanou smetanou s česnekem
Večeře: Salátek s quinoou, krůtím , pistáciemi, sezamem a hořčičnou zálivkou
Středa
Snídaně: Krémový vanilkovo-ovocný rýžový pudink
Oběd: Kuřecí s řepnými špagetami, kokosové mléko, rýže
Večeře: Krůtí roláda s bramborovou kaší
Čtvrtek
Snídaně: Fermentovaná ovesná kaše s jablíčkem a skořicí
Oběd: Hovězí roštěná s chimichurri a cuketovým salátkem se sušenými rajčátky, cous cous
Večeře: Batátové placičky s pečenou treskou, bylinkovou majonézou
Pátek
Snídaně: Vejce na hniličko, fazolky se slaninou na ghí, zelenina
Oběd: Vepřová panenka s krémovými žampiony a bulgurem
Večeře: Kuřecí prso s brokolicí a kokosovou omáčkou a jasmínovou rýží
Sobota
Snídaně: Míchaná vejce s chřestem a parmazánem
Oběd: Casarecce s ricottou a špenátem
Večeře: Polévka z pečených rajčat s mozzarelou
Neděle
Snídaně: Míchaná vejce s chřestem a parmazánem
Oběd: Casarecce s ricottou a špenátem
Večeře: Polévka z pečených rajčat s mozzarelou
FIT jídelníček - TENTO TÝDEN
Dobré vědět 🥗🥬🥑
-
Jídla vaříme každý den čerstvá ze surovin prémiové kvality.
-
Jídelníček odpovídá předpokládané konzumaci následující den po dodání. Například v pondělí dovezeme jídlo na úterý, v pátek dohromady na celý víkend.
-
Jídla doporučujeme zkonzumovat nejpozději do 48 hodin a skladovat v chladu.
-
Krabičky vám doručíme každý každý den v přibližně stejné čase, který je dán rozvozovými okruhy.
-
Alergeny jsou u každého jídla uvedeny v závorce.
