Klinické studie

Všechny jídelníčky sestavujeme na základě výživových doporučení mnoha klinických studií, mnohé z nich jsou dané do souvislosti například v knize Jídlo na prvním místě

Klinické studie, na kterých se Nutric Bistro podílí
 

KLINICKA STUDIE - DIABETES 2. TYPU (Praha a okoli)

  • Cílem studie je vyléčení nebo výrazné zlepšení diabetu pomocí přechodné diety následované trvalou úpravou stravy.

  • Předpokládaná délka trvání studie je 3-4 měsíce. Studie je realizována nutriční terapeutkou pod vedením lékařky se specializací v oboru diabetologie.

Informace pro organizátory studií

Klinické studie prokazující pozitivní vliv nízkosacharidového stravovaní na zdraví

Nízkosacharidové stravování

 

Ultra-zpracované průmyslové potraviny

Články o vztahu průmyslového zpracování potravin, konzumace vysoce zpracovaných potravinářských produktů a civilizačních onemocnění.

Videa, články, slevy, rady na váš email