Jídelníček NUTRIC BISTRO

podle dne doručení.  Podzim/zima jsou všechna jídla  k ohřátí.

Minulý týden

📅5.4.-11.4.2021

zdravé jídlo

LowCarb jídelníček - TENTO TÝDEN

Nabídka porcí LowCarb menu: 1700, 19002300 kcal

Pondělí

  • Snídaně – Ovocný koláč se zakysanou smetanou (3,7) 

  • Oběd - Kuřecí na šalvěji 

  • Večeře – Hovězí dušené na majoránce

 

Úterý

  • Snídaně – Domácí smetánek (7)

  • Oběd -  Kuřecí supreme s tymiánem a grilovanou zeleninou

  • Večeře -  Špikovaná vepřová pečeně s houbovou omáčkou a květákovým pyré

 

Středa

  • Snídaně - Polévka špenátová s lososem (4)

  • Oběd – Pstruh na víně (4)

  • Večeře - Zvěřinový koláč s lilkem a cuketou (7)

 

Čtvrtek

  • Snídaně - Vejce s brokolicí, slaninou a žampiony (3) 

  • Oběd - Telecí s pečenou zeleninou a šťouchaným bramborem (7) 

  • Večeře - Uzená krkovička s červeným zázvorovým zelím a pečenou batátou 

 

Pátek

  • Snídaně – Polévka minestrone 

  • Oběd – Kuřecí steak se zeleninou a cibulovou omáčkou 

  • Večeře – Vepřová panenka se špenátem a celerovým pyré (9) 

 

Sobota

  • Snídaně - Tatarák z řepy a lněné krekry (3,7,10,11)

  • Oběd - Hovězí na brusinkách (9) 

  • Večeře - Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou 

 

Neděle

  • Snídaně – Frittáta se sýrem, zeleninou a olivami (3,7)

  • Oběd - Hovězí sekaná s vejcem a brokolicovým pyré (3) 

  • Večeře – Pečená řepa s kuřecím masem a kysanou smetanou (3,7,8)

 
biozeleniny

Whole-30 jídelníček - TENTO TÝDEN

Nabídka porcí Whole-30 menu: 1700, 19002300 kcal

Pondělí

  • Snídaně – Míchaná vejce s pražskou šunkou a grilovaným žampionem (3)

  • Oběd - Kuře na šalvěji se zeleninou

  • Večeře - Hovězí dušené na majoránce

 

Úterý

  • Snídaně – Míchaná vejce na slanině, jarní salát (3)

  • Oběd -  Kuřecí supreme s tymiánem s grilovanou zeleninou 

  • Večeře -  Špikovaná vepřová pečeně s houbovou omáčkou a bramborovým pyré 

 

Středa

  • Snídaně - Polévka špenátová s lososem (4)

  • Oběd – Pstruh na víně (4,8) 

  • Večeře - Zvěřinový koláč s lilkem a cuketou 

 

Čtvrtek

  • Snídaně - Selská omeleta se slaninou a žampionem (3)

  • Oběd - Telecí s pečenou zeleninou a šťouchaným bramborem 

  • Večeře - Uzená krkovička s červeným zázvorovým zelím a pečenou batátou 

 

Pátek

  • Snídaně – Polévka minestrone 

  • Oběd – Kuřecí steak se zeleninou a cibulovou omáčkou 

  • Večeře – Vepřová panenka se špenátem a šťouchaným bramborem 

 

Sobota

  • Snídaně – Vejce se slaninou a cuketou (3)

  • Oběd - Hovězí na brusinkách  (9)

  • Večeře - Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou 

 

Neděle

  • Snídaně – Vaječná frittata se slaninou a zeleninou (3)

  • Oběd - Hovězí sekaná s vejcem a brokolicovým pyré (3)

  • Večeře – Pečená řepa s kuřecím masem (3,8)

 
Gerry Curry s houbami a rajčaty

Vegetarián jídelníček - TENTO TÝDEN

Nabídka porcí Vegetarián menu: 1700, 19002300 kcal

Pondělí

  • Snídaně - Koláč se zakysanou smetanou (3,7)

  • Oběd – Rissoto se špenátovým pestem a pinii (8)

  • Večeře - Pečená zelenina s quinoa a feta sýrem (7)

 

Úterý

  • Snídaně - Domácí smetánek (7)

  • Oběd - Zapečené tofu s brokolicí a tomaty (6,7) 

  • Večeře - Selská omeleta s bramborem a sýrem (3,7)

 

Středa

  • Snídaně - Polévka špenátová s vejcem (3)

  • Oběd - Pečená řepa s tempehem a bylinkou (6)

  • Večeře - Zeleninové lasagne s mozzarellou

 

Čtvrtek

  • Snídaně - Fermentovaná kaše s malinama (7,8)

  • Oběd -  Šmakoun na smetaně s kaší z kořenové zeleniny (3,7,9)

  • Večeře - Tempeh s červeným zázvorovým zelím a batátou

  

Pátek

  • Snídaně- Polévka minestrone

  • Oběd- Smažená mozzarella se zeleninou a majonézou (7)

  • Večeře - Pečené vejce se špenátem a šťouchaným bramborem (3)

 

Sobota

  • Snídaně - Vejce se špenátem a mozzarellou (3,7)

  • Oběd - Tempeh v mrkvi s bramborem (6)

  • Večeře - Tatarák z řepy a lněné krekry (3,7,10,11)

 

Neděle

  • Snídaně - Frittata se sýrem, zeleninou a olivami (3)

  • Oběd – Tempeh s brokolicovým pyré (3,6)

  • Večeře - Pečená řepa s tofu, vejcem a kysanou smetanou (6,7)

 
Potraviny vybíjení

FIT jídelníček - TENTO TÝDEN

Nabídka porcí FIT menu: 1700, 19002300 kcal

Pondělí

  • Snídaně - Míchaná vejce s pražskou šunkou a grilovaným žampionem (3)

  • Oběd – Kuře na šalvěji se zeleninou a bramborem

  • Večeře - Hovězí dušené na majoránce s jasmínovou rýží

 

Úterý

  • Snídaně - Domácí smetánek (7)

  • Oběd - Kuřecí supreme s tymiánem s grilovanou zeleninou

  • Večeře - Špikovaná vepřová pečeně s houbovou omáčkou a bramborovým pyré (7)

 

Středa

  • Snídaně - Polévka špenátová s lososem

  • Oběd - Pstruh na víně

  • Večeře - Zvěřinový koláč s lilkem a cuketou (7)

 

Čtvrtek

  • Snídaně - Fermentovaná kaše s malinama (7,8)

  • Oběd -  Telecí na smetaně s kaší z kořenové zeleniny (7,9)

  • Večeře - Uzená krkovička s červeným zázvorovým zelím a bramborem

 

Pátek 

  • Snídaně - Polévka minestrone

  • Oběd- Kuřecí steak se zeleninou a cibulovou omáčkou, rýže

  • Večeře - Vepřová panenka se špenátem a šťouchaným bramborem

 

Sobota

  • Snídaně - Tatarák z řepy a lněné krekry (3,7,10,11)

  • Oběd - Hovězí na brusinkách s jasmínovou rýží

  • Večeře - Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou a bramborem

 

Neděle

  • Snídaně - Frittata se sýrem, zeleninou a olivami (3)

  • Oběd – Hovězí sekaná s vejcem a brokolicovým pyré (3)

  • Večeře - Pečená řepa s kuřecím masem a kysanou smetanou (7)

 

Dobré vědět  🥗🥬🥑

  • Jídla vaříme každý den čerstvá

  • Jídelníček odpovídá předpokládané konzumaci následující den po dodání. Například v pondělí dovezeme jídlo na úterý, v pátek dohromady na celý víkend. 

  • Jídla doporučujeme zkonzumovat nejpozději do 48 hodin a skladovat v chladu.

  • Krabičky vám doručíme v čase, který si dohodnete s kurýrem.

  • Alergeny jsou u každého jídla uvedeny v závorce.

Videa, články, slevy, rady na váš email

Napsali o nás

Objednávky a dotazy: