Jídelníček NUTRIC BISTRO
podle dne doručení. Podzim/zima jsou všechna jídla k ohřátí.
Minulý týden
📅5.4.-11.4.2021
LowCarb jídelníček - TENTO TÝDEN
Nabídka porcí LowCarb menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
-
Snídaně – Ovocný koláč se zakysanou smetanou (3,7)
-
Oběd - Kuřecí na šalvěji
-
Večeře – Hovězí dušené na majoránce
Úterý
-
Snídaně – Domácí smetánek (7)
-
Oběd - Kuřecí supreme s tymiánem a grilovanou zeleninou
-
Večeře - Špikovaná vepřová pečeně s houbovou omáčkou a květákovým pyré
Středa
-
Snídaně - Polévka špenátová s lososem (4)
-
Oběd – Pstruh na víně (4)
-
Večeře - Zvěřinový koláč s lilkem a cuketou (7)
Čtvrtek
-
Snídaně - Vejce s brokolicí, slaninou a žampiony (3)
-
Oběd - Telecí s pečenou zeleninou a šťouchaným bramborem (7)
-
Večeře - Uzená krkovička s červeným zázvorovým zelím a pečenou batátou
Pátek
-
Snídaně – Polévka minestrone
-
Oběd – Kuřecí steak se zeleninou a cibulovou omáčkou
-
Večeře – Vepřová panenka se špenátem a celerovým pyré (9)
Sobota
-
Snídaně - Tatarák z řepy a lněné krekry (3,7,10,11)
-
Oběd - Hovězí na brusinkách (9)
-
Večeře - Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou
Neděle
-
Snídaně – Frittáta se sýrem, zeleninou a olivami (3,7)
-
Oběd - Hovězí sekaná s vejcem a brokolicovým pyré (3)
-
Večeře – Pečená řepa s kuřecím masem a kysanou smetanou (3,7,8)
Whole-30 jídelníček - TENTO TÝDEN
Nabídka porcí Whole-30 menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
-
Snídaně – Míchaná vejce s pražskou šunkou a grilovaným žampionem (3)
-
Oběd - Kuře na šalvěji se zeleninou
-
Večeře - Hovězí dušené na majoránce
Úterý
-
Snídaně – Míchaná vejce na slanině, jarní salát (3)
-
Oběd - Kuřecí supreme s tymiánem s grilovanou zeleninou
-
Večeře - Špikovaná vepřová pečeně s houbovou omáčkou a bramborovým pyré
Středa
-
Snídaně - Polévka špenátová s lososem (4)
-
Oběd – Pstruh na víně (4,8)
-
Večeře - Zvěřinový koláč s lilkem a cuketou
Čtvrtek
-
Snídaně - Selská omeleta se slaninou a žampionem (3)
-
Oběd - Telecí s pečenou zeleninou a šťouchaným bramborem
-
Večeře - Uzená krkovička s červeným zázvorovým zelím a pečenou batátou
Pátek
-
Snídaně – Polévka minestrone
-
Oběd – Kuřecí steak se zeleninou a cibulovou omáčkou
-
Večeře – Vepřová panenka se špenátem a šťouchaným bramborem
Sobota
-
Snídaně – Vejce se slaninou a cuketou (3)
-
Oběd - Hovězí na brusinkách (9)
-
Večeře - Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou
Neděle
-
Snídaně – Vaječná frittata se slaninou a zeleninou (3)
-
Oběd - Hovězí sekaná s vejcem a brokolicovým pyré (3)
-
Večeře – Pečená řepa s kuřecím masem (3,8)
Vegetarián jídelníček - TENTO TÝDEN
Nabídka porcí Vegetarián menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
-
Snídaně - Koláč se zakysanou smetanou (3,7)
-
Oběd – Rissoto se špenátovým pestem a pinii (8)
-
Večeře - Pečená zelenina s quinoa a feta sýrem (7)
Úterý
-
Snídaně - Domácí smetánek (7)
-
Oběd - Zapečené tofu s brokolicí a tomaty (6,7)
-
Večeře - Selská omeleta s bramborem a sýrem (3,7)
Středa
-
Snídaně - Polévka špenátová s vejcem (3)
-
Oběd - Pečená řepa s tempehem a bylinkou (6)
-
Večeře - Zeleninové lasagne s mozzarellou
Čtvrtek
-
Snídaně - Fermentovaná kaše s malinama (7,8)
-
Oběd - Šmakoun na smetaně s kaší z kořenové zeleniny (3,7,9)
-
Večeře - Tempeh s červeným zázvorovým zelím a batátou
Pátek
-
Snídaně- Polévka minestrone
-
Oběd- Smažená mozzarella se zeleninou a majonézou (7)
-
Večeře - Pečené vejce se špenátem a šťouchaným bramborem (3)
Sobota
-
Snídaně - Vejce se špenátem a mozzarellou (3,7)
-
Oběd - Tempeh v mrkvi s bramborem (6)
-
Večeře - Tatarák z řepy a lněné krekry (3,7,10,11)
Neděle
-
Snídaně - Frittata se sýrem, zeleninou a olivami (3)
-
Oběd – Tempeh s brokolicovým pyré (3,6)
-
Večeře - Pečená řepa s tofu, vejcem a kysanou smetanou (6,7)
FIT jídelníček - TENTO TÝDEN
Nabídka porcí FIT menu: 1700, 1900, 2300 kcal
Pondělí
-
Snídaně - Míchaná vejce s pražskou šunkou a grilovaným žampionem (3)
-
Oběd – Kuře na šalvěji se zeleninou a bramborem
-
Večeře - Hovězí dušené na majoránce s jasmínovou rýží
Úterý
-
Snídaně - Domácí smetánek (7)
-
Oběd - Kuřecí supreme s tymiánem s grilovanou zeleninou
-
Večeře - Špikovaná vepřová pečeně s houbovou omáčkou a bramborovým pyré (7)
Středa
-
Snídaně - Polévka špenátová s lososem
-
Oběd - Pstruh na víně
-
Večeře - Zvěřinový koláč s lilkem a cuketou (7)
Čtvrtek
-
Snídaně - Fermentovaná kaše s malinama (7,8)
-
Oběd - Telecí na smetaně s kaší z kořenové zeleniny (7,9)
-
Večeře - Uzená krkovička s červeným zázvorovým zelím a bramborem
Pátek
-
Snídaně - Polévka minestrone
-
Oběd- Kuřecí steak se zeleninou a cibulovou omáčkou, rýže
-
Večeře - Vepřová panenka se špenátem a šťouchaným bramborem
Sobota
-
Snídaně - Tatarák z řepy a lněné krekry (3,7,10,11)
-
Oběd - Hovězí na brusinkách s jasmínovou rýží
-
Večeře - Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou a bramborem
Neděle
-
Snídaně - Frittata se sýrem, zeleninou a olivami (3)
-
Oběd – Hovězí sekaná s vejcem a brokolicovým pyré (3)
-
Večeře - Pečená řepa s kuřecím masem a kysanou smetanou (7)
Dobré vědět 🥗🥬🥑
-
Jídla vaříme každý den čerstvá.
-
Jídelníček odpovídá předpokládané konzumaci následující den po dodání. Například v pondělí dovezeme jídlo na úterý, v pátek dohromady na celý víkend.
-
Jídla doporučujeme zkonzumovat nejpozději do 48 hodin a skladovat v chladu.
-
Krabičky vám doručíme v čase, který si dohodnete s kurýrem.
-
Alergeny jsou u každého jídla uvedeny v závorce.